ARQUITECTURA SANTA COLOMA

Amb més de 35 anys d’experiència en diferents tipologies de projectes, no sols en l’àmbit de la província de Barcelona, sinò de tota Catalunya, hem portat sempre la satisfacció de la feina ben feta als nostres clients. Som un equip de professionals arquitectes amb experiència en la elaboració de projectes de edificació, rehabilitació, i en la direcció d’obra. Des del disseny de vivendes unifamiliars i pisos d’habitatges, reforma de cuines i banys, instal·lació d’ascensors, rehabilitacions de façanes, reparacions d’edificis, adaptacions de mobilitat, a d’altres serveis com direcció d’obra, tramitacions i certificacions realitzat durant tot aquest temps avalen la nostra seriositat i rigor.

Som un equip de professionals arquitectes amb experiència en l’elaboració de projectes d’edificació i en la direcció d’obra.
Iniciada la tasca professional fa 38 anys, ens permetem presentar-nos ordenadament per edat:

Francesc Joan Solé i Durany, arquitecte des de l’any 1979 amb exercici professional centrat fonamentalment en l’edificació d’habitatges i amb extensa obra construïda a Sta. Coloma de Gramenet (Barcelona) i el barri de St. Andreu de Barcelona.

M. Dolors Antonijoan i Roca, arquitecta tècnica des de l’any 1978, fundadora del despatx i executora de les tasques d’aparelladora en tots els projectes elaborats i dirigits per nosaltres.